Nu er veel m2 winkelgebied niet meer wordt gebruikt voor dit doel is mijn idee om het wonen weer toe te voegen op de beganegrond. Nu we zeker weten dat winkelen op een andere manier zal worden ingevuld, maakt dit het nemen van een beslissing hierover eenvoudiger.

Als we 50 jaar terugkijken naar deze zelfde Grotestraat dan vind je op foto’s statige woonhuizen tussen de winkels en andere activiteiten die in de binnenstad thuis horen. Door het wonen weer toe te voegen zullen er ook na sluitingstijd van de winkels meer mensen in de binnenstad aanwezig zijn. Deze reuring hebben we nodig voor een gezelliger en daardoor aantrekkelijker, bewoonbare binnenstad.

Ik stel me voor dat we kijkend naar de gevels boven de etalages het oude beeld weer kunnen oproepen met een huidig ontwerp, en in een groot pand verschillende appartementen realiseren. Een mooie gemeenschappelijke entree kan de allure van voorheen weer terugbrengen.

Verder ga ik ervanuit dat er verscheidene particuliere investeerders zijn die zelf of in combinatie, hierin willen investeren.

Als er gegadigden zijn die willen wonen aan de Grotestraat, nodig ik deze graag uit om te overleggen een project hiervoor te starten.

 

Zie Invulling Grotestraat 104

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren